Suit Service


Drie generaties kleermakers met liefde voor het vak vormen de basis voor de huidige kennis van Suit Service. De productie van de hedendaagse herenconfectie heeft zich in de afgelopen decennia verlegd van Nederland en BelgiŽ naar Oost-Europa en AziŽ.

Wij van Suit Service zijn al sinds 1989 werkzaam als technische begeleiders en coupeur voor veel grote binnen en buitenlandse merken . Hierdoor hebben wij wereldwijd de beste ateliers gezien.

Door deze ervaring in verschillende ateliers en dankzij onze verschillende technische kleermakers methodes, zijn wij een van de weinige relatief jonge mensen met deze praktische kennis. Hierdoor kunnen wij direct leveren vanuit onze ateliers en zijn wij in staat om een kwaliteitskostuum indien nodig op maat in  hoogwaardige Italiaanse stoffen voor een schappelijke prijs te leveren .

De kostuums worden vervaardigd met veel handwerk. Dit komt uiteraard terug in het draagcomfort. De stoffen zijn van Italiaans design. Natuurlijk hebben we hemden in allerlei variaties en maten, en is er geen gebrek aan accessoires als stropdassen en pochets. Zo kunt u volledig gestyled en tevreden de deur uit.

De kostuums zijn er vanaf  Euro 299,=
Een uniek op maat gemaakt kostuum is er vanaf  Euro 449,=

Image                                                    Image